Fire anholdt i sag om organiseret cykeltyveri

Fire personer er anholdt – og to af dem fremstilles i grundlovsforhør efter en længerevarende efterforskning i en sag om organiseret cykeltyveri bl.a. fra Amager.

Københavns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at de tirsdag – efter en længere og omfattende efterforskning – slog  til i en sag om omfattende og organiseret cykeltyveri. I den forbindelse blev fire mænd anholdt. To af disse, en på 19 og en på 21 år, bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg.

Ifølge Københavns Politi er de fire personer er mistænkt for at være en del af en større gruppe, som igennem længere tid har stjålet dyre el-, lad- og racercykler fra en række forskellige steder – blandt andet fra flere steder i Ørestad, Tårnby, Hellerup, Lyngby, på Islands Brygge samt parkeringskældre i området ved Sluseholmen.

»Vi har fundet en del tyvekoster ved aktionen, blandt andet løbehjul og dyre cykler, men efterforskningen fortsætter, og vi forventer yderligere anholdelser i sagen den næste tid,« oplyser politikommissær Mathias Holm, der er leder af Indbrudssektion 2 i Københavns Politi, i politiets pressemeddelelse.

Når politiet finder cykler, som mistænkes at være stjålne, bliver deres stelnummer kørt igennem politiets registre over cykler, der er anmeldt som stjålet. »Derfor er det vigtigt at anmelde det, hvis ens cykel bliver stjålet,« skriver Københavns Politi.

Foto: Rigspolitiet.
Foto: Rigspolitiet.
 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?