Fire anholdt i sag om organiseret cykeltyveri

Fire personer er anholdt – og to af dem fremstilles i grundlovsforhør efter en længerevarende efterforskning i en sag om organiseret cykeltyveri bl.a. fra Amager.

Københavns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at de tirsdag – efter en længere og omfattende efterforskning – slog  til i en sag om omfattende og organiseret cykeltyveri. I den forbindelse blev fire mænd anholdt. To af disse, en på 19 og en på 21 år, bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg.

Ifølge Københavns Politi er de fire personer er mistænkt for at være en del af en større gruppe, som igennem længere tid har stjålet dyre el-, lad- og racercykler fra en række forskellige steder – blandt andet fra flere steder i Ørestad, Tårnby, Hellerup, Lyngby, på Islands Brygge samt parkeringskældre i området ved Sluseholmen.

»Vi har fundet en del tyvekoster ved aktionen, blandt andet løbehjul og dyre cykler, men efterforskningen fortsætter, og vi forventer yderligere anholdelser i sagen den næste tid,« oplyser politikommissær Mathias Holm, der er leder af Indbrudssektion 2 i Københavns Politi, i politiets pressemeddelelse.

Når politiet finder cykler, som mistænkes at være stjålne, bliver deres stelnummer kørt igennem politiets registre over cykler, der er anmeldt som stjålet. »Derfor er det vigtigt at anmelde det, hvis ens cykel bliver stjålet,« skriver Københavns Politi.

Foto: Rigspolitiet.
Foto: Rigspolitiet.
 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?