Genbrugsstationen på Kirstinehøj genåbnet i grønnere udgave

Snoren til den genåbnede genbrugsstation blev klippet lørdag den 5. oktober. Foto: Tårnby Kommune

Amager Ressource Center (ACR) genåbnede lørdag den 5. oktober genbrugspladsen på Kirstinehøj.

Den opdaterede genbrugsstation kommer til at være åben døgnet rundt, og der er bedre sorteringsmuligheder end tidligere. Det skriver Tårnby Kommune i en pressemeddelelse.

Grønnere genbrugplads

Sammen med direktør i ARC, Jacob Simonsen, fik Tårnby Kommunes borgmester Allan S. Andersen (A), der også sidder i bestyrelsen i ARC, æren af at klippe snoren af afspærringsplast til den genåbnede station.

»I Tårnby vil vi gerne gå forrest i den grønne omstilling. Vi er nødt til at passe på vores ressourcer, og vi er nødt til at genanvende langt mere og genbruge langt mere. Derfor er jeg sikker på, at vi får stor glæde af den moderniserede genbrugsplads her på Kirstinehøj,« lød det blandt andet i borgmesterens indvielsestale.

Byttecentral

Udover det kommunale genbrugsområde, der drives af ARC, er Røde Kors fortsat til stede på Kirstinehøj genbrugsplads. Konceptet på Røde Kors genbrugsområde genkender du måske fra Røde Kors’ butikker – man afleverer genbrugsgenstande til et godt formål.

Genstande, der afleveres til Røde Kors på Kirstinehøj, sælges i Røde Kors’ butikker på Amager. Overskuddet bliver brugt til en lang række indsatser. Blandt andet til en mentorordning for voldsramte kvinder, aktiviteter for udsatte børnefamilier og til at skabe lokale fællesskaber i netværkshusene på Nørrebro og i Tårnby.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?