Dragør Revyen får en chance og skal finde nye talenter

I år savnede vi Dragør Revyen eller Revyen i Dragør. Dragør Revyforeningen overvejede, hvad der skulle ske, men som man tidligere i år kunne læse i medierne, blev der stiftet en Amager Revyforening. De spiller fra 2019 revy i Sundbyøster på Strandlodsvej 7.

Dragør Revyforening skal finde nye talenter

Revyforeningen i Dragør fortsætter selv om mange af de hidtil bærende kræfter nu skal stå på scenen i Sundby.

På Generalforsamlingen på Dragør Fort torsdag den 7. juni blev de fremmødte enige om, at man ville se tiden an og prøve at finde nye talenter til Dragør Revyen blandt andet hos ungdomsforeningerne.

Der blev nedsat ny bestyrelse og referat udsendes snarest. Det fremgik også, at de to revyforeninger ville samarbejde, hvor det var muligt.

Lidt Revy fra gamle dage

1972. ”Styrmand Karlsons Jammer” Hentyder teksten til Lille Dragør Kommunes sidste borgmester Svend August Karlsson? Måske skal han fra 1974 ”underlægges” Store Magleby Kommune? I mange år var mindst 4-5 numre hip til medlemmerne i Kommunalbestyrelsen. Så dengang som nu, det er ikke emner der mangler.
 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »