Flot fremmøde på Kongelundsfortet

Op mod 1300 mennesker havde fundet vej til en begivenhedsrig dag på Kongelundsfortet.

For både unge, ældre og børnefamilier

Sidste år blev Kongelundsfortets 100 års jubilæum fejret med pomp og pragt ved et spændende fødselsdagsevent med masser af aktiviteter. Omkring 1000 unge som ældre og mange børnefamilier, gæstede fortet og havde en udfordrende, lærerig og sjov dag. Arrangementet ”Kongelundsfortet i bevægelse” blev derfor gentaget i år den 30. september.

Succes på fortet for andet år i træk

Også i år var der masser af aktiviteter for naturelskere, sportsudøvere og hele familien. Programmet bød blandt andet på: Kommandokravl over voldgraven og rappelling fra det gamle radartårn. Der var også historiefortælling i kasematterne, kanosejlads i voldgraven, orienteringsløb, mountainbike og meget mere. Fortet summede derfor af liv og godt humør.

Samarbejdspartnerne bag

Det er Dragør Kommune og DGI Storkøbenhavn, der i et samarbejde står bag arrangementet med fokus på leg og læring i naturen, da det skaber trivsel på tværs af alle aldersgrupper. Bag arrangementet står også Ungdomsskolen i Dragør, Dragør Bibliotekerne, Dragør Musikskole, Klub Dragør, Copenhagen Outdoor, NOSK, Blushøjspejderne, DDS, AMOK.

 

Seneste artikler

Luftkrig over Amager

Der var konfrontationsstemning, da Københavns Lufthavn fortalte om sine udviklingsplaner ved et nabomøde i den forgangne uge.

 
 

Fik du læst?