Ny fastfood forretning på Kirkevej 137

D. 24. januar åbner en ny forretning i de tidligere Danske Bank lokaler på Kirkevej 137.

Pizza Burger House hedder den nye fastfood og takeaway forretning og som navnet antyder serverer de Pizza, Burger, Pita, Kebab m.m. Indehaveren hedder Fevzi Odevci og har mange års erfaring med de klassiske fastfood menuer. Det nye Pizza Burger House har plads til spisende gæster og leverer også ud af huset.

Åbningstiderne er mandag-fredag 11-22 og lørdag, søndag og helligdage 12-22.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »