Ugens Tip

Amager Bryghus

En af de helt store og spændende virksomheder på Amager, når det gælder øl, er Amager Bryghus. Selvom 70% af Deres øl eksporteres, kan vi stadig beriges med de gode øl derfra.

Amager navne

De har lavet en serie på 5 øl der alle har fået navn af områder på Amager. Dragør Brown, Sundby Stout, Amager Fælled, Bryggens Blond og Christianshavns Pale Ale.

Denne uges øl

er en Dragør Brown. En American Pale ale på 5,5 %. Mørk og godt. Fantastisk til en god frokost eller til en dessert fx is. Humlerne gør lige, at den hverken bliver for sød eller for tung. Skøn øl


Amager Bryghus kan købes i flere dagligvarebutikker. Prisen ligger i gennemsnit på ca. 40 kr. pr flaske

God fornøjelse

Jean-Yves Puibaraud

 

 

Seneste artikler

38 børn og unge fra Dragør Kirkes kor akkompagnerer Helen Frank på to numre og er med til at kaste endnu mere magi og følsomhed over aftenens koncert. Foto: TorbenStender.

38 børn og unge fra Dragør sang med Helene Frank

Dragør Kirke var stuvende fuld, da Helene Frank gav koncert onsdag aften, og det hele endte med stående og intens applaus. Også omkring hende på scenen var der fyldt. 38 børn og unge fra kirkekoret akkompagnerede hende på to numre.

Iført waders tjekker Lene Espersen sine egne ruser, og om hun skulle være heldig, at der er fjordrejer i dem. Foto: TorbenStender.

Øverst på cv’et står fritidsfisker

Med en fortid som minister, administrerende direktør og en nutid som bestyrelsesmedlem har tidligere toppolitiker Lene Espersen indtaget adskillige hjørnekontorer. Glasset er dog langtfra tomt, og projekterne står i kø. Derfor søger hun også roen med to ben solidt placeret i Øresund.

 
 

Fik du læst?