Ugens Tip

Amager Bryghus

En af de helt store og spændende virksomheder på Amager, når det gælder øl, er Amager Bryghus. Selvom 70% af Deres øl eksporteres, kan vi stadig beriges med de gode øl derfra.

Amager navne

De har lavet en serie på 5 øl der alle har fået navn af områder på Amager. Dragør Brown, Sundby Stout, Amager Fælled, Bryggens Blond og Christianshavns Pale Ale.

Denne uges øl

er en Dragør Brown. En American Pale ale på 5,5 %. Mørk og godt. Fantastisk til en god frokost eller til en dessert fx is. Humlerne gør lige, at den hverken bliver for sød eller for tung. Skøn øl


Amager Bryghus kan købes i flere dagligvarebutikker. Prisen ligger i gennemsnit på ca. 40 kr. pr flaske

God fornøjelse

Jean-Yves Puibaraud

 

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »