Et kunstnerægtepar i Dragør – Fuldt hus på Wiedergaarden

Tirsdag den 13. februar 2018 samlede Majken Thorsen fuldt hus i festsalen på Wiedergården, da hun fortalte om sit lykkelige og rige liv i kunstens verden.

Arrangementet fandt sted på den dato, hvor Mogens Amdi Thorsen ville være fyldt 94 år.

Majken fortalte om sin barndom og ungdom på Sydstranden, og om det livslange ægteskab og det gode samarbejde med Mogens, om deres oplevelser og fællesskab i billedkunstens verden, med landskabsmalerier, portrætmalerier og illustrationer til store ugeblade.

Aftenen blev indledt med en film af Jan Gotfredsen optaget i 2010, som gav et miniportræt af Majken og Mogens Amdi Thorsen med titlen ”Et maleri bliver til”.

En meget spændende aften som blev honoreret med et bragende bifald.

Billedgalleri :

[Best_Wordpress_Gallery id=”29″ gal_title=”Kunstner par”]

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »