Boligmarkedet i Dragør – Nybolig har taget temperaturen

 Af Jacob Nilausen, Indehaver Nybolig Dragør

Det går rigtig godt!

Er det rigtigt? ja, det er det!

Boligsalget i Dragør går godt, rigtig godt. Faktisk tager det under tre måneder for en boligejer at få solgt sin bolig i Dragør. Tre måneder går hurtigt og hos Nybolig anbefaler vi således også, at starte ud godt forberedt. En god start giver nemlig et bedre forløb og en bedre slutning.

Rentestigninger?

Der tales om rentestigning i 2018, men der tales samtidig også om fortsatte stigninger i boligpriserne. Nye lånemuligheder springer frem som forårsblomster og meningerne og anbefalingerne står nærmest i konkurrerende kø.

I øjeblikket er der 94 villaer til salg i Dragør. Den gennemsnitlige liggetid er 116 dage hvor den til sammenligning var 81 dage tilbage i september 2017. Generelt er handelspriserne faldende i Dragør. I oktober 2017 kostede en kvm villa i gennemsnit 30.855, i januar 2018 er prisen faldet til 27.624 pr kvm. Der er imidlertid ikke tegn på krise. Væksten er stigende og boligbyrden er stabil. Efterspørgslen er høj og udbuddet er tilsvarende ”lavt”.

Ugens bolig (tryk på billede for at se salgsopstilling hos mægler)

Hvilket lån skal jeg vælge?

Nykredit anbefaler pt.  2% obligationslån 30 år, 2,50 obligationslån 30 år uden afdrag eller F5 og F-Kort 30 begge med og uden afdrag. Det er vigtigt at overveje dit behov for et fastforrentet- eller variabelt forrentet lån, og om du ønsker afdragsfrihed.

Høj sikkerhed

Ønsker du høj sikkerhed og mulighed for at reducere din restgæld, hvis renten stiger, bør du vælge lån med fast rente.

Overvej lån med lavt afdrag, hvis du har anden dyrere gæld ved siden af dit realkreditlån, fx et banklån, som du gerne vil afdrage hurtigere. Valg af låntype og afdragsprofil har betydning for din bidragssats. Prisen er højest for lån uden afdrag og lån med variabel rente, mens det fastforrentede lån med afdrag har den laveste bidragssats.

Vil du høre hvad Nybolig mener, er du velkommen forbi forretningen på Dragørhjørnet.

Online medier og sociale medier

Nybolig.dk voksede sig i 2017 til det mest besøgte boligsite i Danmark. En stor del af trafikken mellem mægler og kunde skabes i dag via online medier og sociale medier. Nybolig ser med forventningsfulde øjne frem mod et spirende forår på boligmarkedet.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?