Buslinje 350 S sikret til udgangen af 2019

Respirator til buslinje 350 S frem til udgangen af 2019.

Øgede billetindtægter og lavere udgifter, forlænger blodtilførslen til Dragørs trængte buslinje 350 S frem til udgangen af 2019.


Der vil fortsat være behov for at se på besparelser i 2020 og 2021 ifølge Regionsrådet. Dog i mindre omfang end hidtil budgetteret.

Dragørs Borgmester, Eik Dahl Bidstrup (V) siger til DragørNyheder.dk ”Formanden for trafikudvalget Jens Mandrup siger at 350 S er fredet i 2019. Men allerede fra 2020 er der nye besparelser på bordet. Jeg har meldt klart ud til regionsrådet at det er for dårligt at vi hvert år skal trues af dem. De må melde ud om de vil være region også for Dragør”. ”Jeg tager kampen op igen, som jeg har gjort denne gang” afslutter Eik Dahl Bidstrup

Buslinje 350 S er respiratoren i Dragørs offentlige trafik. At slukke for den, vil være at slukket for udviklingen, hvis ikke et bedre alternativ kommer på banen, mener DragørNyheder.dk

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »