Foreningen ”Smag på Dragør”

For fire år siden blev foreningen ”Smag på Dragør” stiftet. Formålet er at fremme interessen og forståelse for lokal og regional madkultur. Gennemføre gastronomiske og kulturelle aktiviteter i og omkring Dragør samt skabe fælleskaber gennem gastronomi.

I dag er der 117 medlemmer og foreningen har 6-8 arrangementer om året.

Generalforsamling
Ved den årlige ordinære generalforsamling i Hollænderhallen var 91 medlemmer mødt for at nyde brunkål, kaffe og æblekage.

Dirigenten Evald Andersen havde et nemt og hurtigt job. Foto: Dines Bogø

Enkelte formelle ændringer i vedtægter og bestyrelse/supp. Genvalgt.

Nyvalgt bestyrelse og suppleanter: Aase Von Bülow (sekretær), Per Vulff Hansen (supp.), Inger Dirchsen (kasserer), Jeanette Glæsner, Else Lykke Madsen, Peter Andersen (supp.) og Sven Ole Rosenkilde (formand). Foto: Dines Bogø

Formanden fortalte om arrangementerne i 2017, der blev holdt mange forskellige steder på Sydamager. Orientering om de planlagte møder de næste måneder sendes på mail til medlemmerne.

Som altid hyggeligt arrangement og god stemning. Foto: Dines Bogø
Foto: Dines Bogø
Foto: Dines Bogø

 

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »