God weekend i Dragør – se hvad du kan lave!

Weekenden i Dragør byder på:

Havnegalleriet, Strandlinien
W A T E R – Kunstnerens fortolkning af begrebet vand.
Fotograf og kunstner Anne-Mette Kelter Skovsgaard udstilling om hendes fortolkning af begrebet vand. Udstillingen består af 33 fotografier – alle med vand som tema.
Udstillingen er åben dagligt fra kl. 10-17 fra lørdag den 17. marts tom onsdag den 21, marts.
Fernisering fredag den 16. marts kl. 16.30-18.00
Fri entre til udstillingen

Shopping – tid til forkælelse
Du kan også forkæle dig selv eller børnene med en hyggelig shoppetur i én af byens mange flotte forretninger som har åben i dag på Kongevejen.

Dragør Strandenge
Du kan pakke dig godt ind og gå en lang tur langs med Strandengene, helt ud til Søvang eller længere – det er en helende, fantastisk oplevelse. Ta´ hunden med hvis du har sådan en.

Brunch & Lunch & Dinner
Er du sulten så kan du benytte ét af byens Brunch, Lunch & Dinner tilbud.

Vandhunde
Alle dage, Dragør Søbad – vandet er varmere end luften, god fornøjelse.

Friske Fisk på havnen
Tvivlsomt med det vejr vi har, men hold øje – måske kommer der en lille båd ind med friskfanget fisk.

En tur i Biffen i Dragør Bio

Fredag og lørdag kl. 20 – søndag kl. 18.00 stor Afskedspremiere i Dragør Bio
SÅ LÆNGE JEG LEVER
er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Manden der lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som “To mennesker på En Strand”, “Så længe Jeg Lever” og “Fut i Fejemøget”. Vi følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen – og i hundene – indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med “Der er Noget galt i Danmark!”.
Kilde: Nordisk Film
Længde: 1:45
Instruktør: Ole Bornedal
Skuespillere: Helle Fagralid, Rasmus Bjerg, Caspar Phillipson, Rikke Louise Andersson, Lars Ranthe
Censur: Tilladt over 11 år

Søndag kl. 14.00 kan du tage børnene med ind og se
Hodja fra Pjort
Nu kommer animationsfilmen om drengen Hodja, der drømmer om andet og mere end at overtage sin fars skrædderforretning til faderens store ærgrelse. Da Hodja får tilbudt et flyvende tæppe mod at hente tæppehandlerens barnebarn, er han fløjet sin vej uden faderens tilladelse og med skarp kurs mod den store by. Hvad Hodja ikke ved, er, at tæppet tilhører sultanen, som vil gøre alt for at få sit magiske tæppe tilbage. – Heldigvis møder Hodja pigen Smaragd, og hun viser ham, hvordan man klarer sig i en stor by til Hodjas begejstring. Desværre er Smaragd også skyld i, at han senere mister tæppet, og derfor som lovet ikke kan bringe tæppehandlerens barnebarn tilbage til landsbyen. Nu er gode råd dyre, for sultanens mænd er også lige i hælene på Hodja og Smaragd….Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards meget populære børnebog “Hodja fra Pjort” fra 1975, og produceret af M&M Productions, mens Karsten Killerich (“Albert”) har instrueret. Danske stemmer leveres bl.a. af Thure Lindhardt (Hodja), Özlem Saglanmak (Smaragd), Peter Zhelder (Rotten), Kurt Ravn (El Faza), Peter Frödin (Sultan) m.fl.
Længde: 1:21
Instruktør: Karsten Killerich
Skuespillere: Thure Lindhardt, Kurt Ravn, Peter Zhelder, ödin, Özlem Saglanmak
Censur: Tilladt for alle

God weekend i Dragør!

Dragør Turistkontor www.visit-dragoer.dk

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?