Påskefrokost

Så er påskeferien igang for mange af os, og senere på ugen står den på påskefrokost med familie og venner. Du er måske – ligesom mig – så småt gået igang med at overveje, hvilke lækkerier der skal på frokostbordet til de kommende påskearrangementer.

Påskebord pyntet med mikrogrønt

Mit forslag til en af retterne på påskebordet er en lækker luksus salat med rejer. Du kan f.eks. servere den på et stykke franskbrød. Det er super nemt at lave. Når rejerne er optøet, tager det under 5 minutter at røre en lækker rejesalat. Den smager MANGE gange bedre, når den er hjemmelavet – og den vil helt sikkert blive et hit!

Tryg på billedet for at få lækker opskrift på rejesalat

Du kan også lave en nem æggesalat og servere samme med et godt stykke rugbrød og marinerede sild.

Både voksne og børn vil elske at få en skive flæskesteg med sprøde svær – så det var måske værd at overveje.

Opskrift på nem æggesalat og flæskesteg med sprøde svær finder du på min hjemmeside.

Hjemmelavet æggesalat. Tryk på billedet for at få opskriften
Flæskesteg med sprød svær. Tryk på billedet for at få opskriften.

En påskefrokost uden påskeæg går naturligvis ikke, så hvad med at afslutte påskefrokosten med en god kop kaffe og et lækkert påskeæg?

Citron til rejesalat
Dild hakkes fint til rejesalat

På min hjemmeside finder du flere opskrifter på frokostretter, og du skal være mere end velkommen til at give siden www.dethandlermestommad.dk et besøg.

Du finder også Det Handler Mest Om Mad på Facebook, hvor jeg flere gange om ugen kommer med inspiration til morgenmad, salater, middagsretter og meget andet.

Jeg ønsker dig rigtig GOD PÅSKE og en god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »