Så er påskeferien igang for mange af os, og senere på ugen står den på påskefrokost med familie og venner. Du er måske – ligesom mig – så småt gået igang med at overveje, hvilke lækkerier der skal på frokostbordet til de kommende påskearrangementer.
Mit forslag til en af retterne på påskebordet er en lækker luksus salat med rejer. Du kan f.eks. servere den på et stykke franskbrød. Det er super nemt at lave. Når rejerne er optøet, tager det under 5 minutter at røre en lækker rejesalat. Den smager MANGE gange bedre, når den er hjemmelavet – og den vil helt sikkert blive et hit!
Du kan også lave en nem æggesalat og servere samme med et godt stykke rugbrød og marinerede sild.
Både voksne og børn vil elske at få en skive flæskesteg med sprøde svær – så det var måske værd at overveje.
Opskrift på nem æggesalat og flæskesteg med sprøde svær finder du på min hjemmeside.
En påskefrokost uden påskeæg går naturligvis ikke, så hvad med at afslutte påskefrokosten med en god kop kaffe og et lækkert påskeæg?
På min hjemmeside finder du flere opskrifter på frokostretter, og du skal være mere end velkommen til at give siden www.dethandlermestommad.dk et besøg.
Du finder også Det Handler Mest Om Mad på Facebook, hvor jeg flere gange om ugen kommer med inspiration til morgenmad, salater, middagsretter og meget andet.
Jeg ønsker dig rigtig GOD PÅSKE og en god uge med masser af madglæde.
Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk