Træfældning og nyplantning ved Lundegårdsstien

I de kommende par uger vil der ske træfældning og nyplantning ved Lundegårdsstien.

 

De fleste af træerne langs den nordligste strækning af Lundegårdsstien ud til Lundestien er i dårlig vækst. Træerne fældes og der genplantes nye træer svarende til den eksisterende stibeplantning på den øvrige strækning af stien.

Venlig hilsen

Plan og Teknik

KONTAKT

Plan og Teknik

Telefon: 32 89 01 00

Du kan også sende en mail til Plan og Teknik
pt@dragoer.dk

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?