Flere konfirmander sendt ud i solen

Lørdag kl. 10.50 kunne Sognepræst i Store Magleby Kirke, Julie Kaas, sende endnu et hold nyslåede konfirmander ud i den smukke forårssol.

Glade, stolte og forventningsfulde foran kirken i Store Magleby. Foto: DragørNyheder.dk

Også i dag trodsede Dragør DMI´s dystre vejrudsigt og lod solen skinne fra en skyfri himmel til ære og stor glæde for alle.

Der var fuldt hus både inde og ude i Store Magleby i dag. Foto: DragørNyheder.dk

Målt på eksklusive køretøjer til at bringe de unge konfirmander fra kirken til festen, indtager dagens konfirmander 1. pladsen med en række skinnende klenodier som var gjort klar til afhentning af de unge mennesker.

En klassisk Triumph MC stod klar til tur med konfirmanden. Foto: DragørNyheder.dk
Henført til de glade tressere i en knaldrød MG. Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
En af dagens stolte konfirmander føres fra kirke i et pragteksemplar af en amerikansk Packard. Denne model kun produceret i 700 eksemplarer ifølge ejeren. Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
Imponerende ser den ud. Amerikansk fuldblod som bærer navnet Packard. Foto: DragørNyheder.dk
 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »