Skrupelløse kriminelle er på spil i Dragør

Familie udsat for dobbelt tyveri samme dag. Første forhold sker på P pladsen ved Nordstrandskolen i går kl. 14.45 da ejeren var inde for at hente sit barn i SFO´en. Tyvene skaffede sig adgang ved at knuse en rude i bilen. Ejeren fik stjålet sin taske fra handskerummet. I tasken var bl.a. pung, mobiltelefon, nøgler, sygesikringskort.

Samme aften kl. 21.35 får familien stjålet deres anden bil, en mørkeblå BMW 420 fra privatadressen. Det skete mens moderen puttede børnene og manden gik rundt i haven.

De samme tyveknægte som brød ind i kvindens bil kl. 14.45 fik både adgang til sygesikringskort med adresse samt ekstranøglen til familiens anden bil BMW´en.

Den stjålne BMW 420 med registrerings nummer BJ73312 er endnu ikke fundet. Privatfoto.

Familien var opmærksom på risikoen og havde kontaktet BMW for at få omprogrammeret koden på bilnøglen, men desværre var melding fra BMW at de var ved at lukke og bad familien vende tilbage fredag morgen. Det var imidlertid for sent.

Familien nåede dog at få omkodet låsene til huset.

Forholdet er anmeldt, BMW´en er efterlyst og Politiet efterforsker sagen. Ifølge Politiet har der været flere forhold omkring institutioner i Dragør så borgerne opfordres til at være ekstra agtpågivende.

Dragør har gennem længere tid været hårdt plaget af biltyverier og tyveri af udstyr fra biler.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?