Ugens bolig i Dragør præsenteres af danbolig

Denne uges bolig præsenteres af danbolig.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside og boligpræsentation.

Lindevej 3, 2791 Dragør

Er du typen der ikke vil tænke på fremtidige store renoveringer de næste mange år? Går du op i arkitektur og indretning? Vil du bo tæt ved vandet og naturskønne omgivelser? Vil du bo på en lukket villavej hvor dine børn kan lege i fred? Så skulle du se nærmere på dette flotte Lind & Risør hus fra 2004!

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside og boligpræsentation.

Det eftertragtede Søvang byder nemlig på mange gode egenskaber såsom: tennisbane for beboerne i Søvang, strand med Danmarks længste badebro, tæt på skov og masser af ride muligheder. Generelt er Søvang perfekt til mennesker der kan lide aktiviteter i naturen.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside og boligpræsentation.

Ejendommen er bygget i gule mursten og sort betontegltag, der er pæne termovinduer i god stand i hele huset. Til ejendommen har du skøn og stor solterrasse med sol hele dagen og aftensol, fantastisk have, dobbelt carport og et godt redskabsskur.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside og boligpræsentation.

Huset er godt disponeret med entre, køkken/alrum som skaber et fantastisk fællesrum til familie, godt bryggers med vaskefaciliteter og fyr, flot badeværelse, 2 gode børneværelser, rummelig dagligstue med loft til kip, pejs og sjældent flot lysindfald fra de store vinduespartier.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside og boligpræsentation.

Køkken/alrum deler børneafdelingen fra voksenafdelingen således, at man har et godt kontor i åben forbindelse og forskudt plan til køkken/alrum, stort master-bedroom med “walk-in-closet”, eget badeværelse med spa i karnap med kig til baghaven.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside og boligpræsentation.

Fantastisk indretning til børnefamilien, hvor der er tænkt meget over, at samle familien og stadig bevare muligheden for, at lukke af og trække sig væk.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside og boligpræsentation.

Ugens bolig præsenteres af:

danbolig Tårnby / Dragør
Kongelundsvej 326
2770 Kastrup
Tlf. 38 42 23 20
www.danbolig.dk

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?