Dragør med i Mercedes Benz City Escapes

Dragør er kommet i fint selskab med bl.a. ARKEN, Rudolph Tegners Museum og Statuepark, Møns Klint, Rungstedlund og Frederiksborg Slot i en oversigt over City Escapes Copenhagen, eller på godt dansk, spændende udflugtsmål fra København, som Mercedes- Benz City Escapes står bag.

Lån en helt ny Mercedes A-klasse gratis

City Escapes er et koncept Mercedes-Benz laver hvor man gratis kan låne en Mercedes til sin udflugtstur eller som de selv formulerer det “Mercedes-Benz City Escapes hylder den ultimative frihed, som kun en bil kan give. Og hele sommeren udlåner vi kvit og frit 20 helt nye Mercedes-Benz A-Klasser, så du selv kan tage på City Escape.”

Det er den helt nye A-klasse fra Mercedes du kan nyde kvit og frit på din Escape. Foto fra Mercedes-Benz. Klik på billedet for at læse mere om City Escapes.

Om Dragør skriver Mercedes-Benz City Escapes:

Måske den landsby i verden, der har de bedste internationale forbindelser med lufthavnen blot et stenkast borte. Alligevel er det lille samfund ægte lokalt på alle de bedste måder. De små fiskerhuse ligger tæt om små, hyggelige stræder. Overalt er der gulkalkede mure og røde tegltage, der oser af trivsel og charme.

Foto fra City Escapes

Ved havnen kan I stoppe ved Dragør Røgeri og snuppe en røget sild med æggeblomme, radiser og purløg. Er der plads til dessert, så haps en hjemmebagt vaffel med øko-is og hjemmelavet syltetøj på molen, mens I ser på både i alle størrelser.

Insider
Dragør Fort ligger tæt ved. På toppen af fortets volde kan I se de gamle kanonstillinger eller blot dase i græsset og nyde udsigten.

Vidste du?
Klap en gås i Republikken. I gamle dage var det helt normalt at have et par gæs boende under bænken i køkkenet, hvis man var Dragør-bo. Nu har gæssene fået deres egen by, Gåserepublikken, tæt ved havnen, hvor de går frit omkring.

Sådan fungerer Mercedes-Benz City Escapes:

  1. Find inspiration til din tur ud af byen i vores trykte guide eller her på siden.
  2. Book din foretrukne tur og saml vennerne. Vi har sørget for at gøre det nemt, så I sammen kan skabe mindeværdige oplevelser.
  3. Hent bilen kvit og frit i vores pop-up i Købmagergade 42 i København og kør afsted. Husk at dele jeres oplevelser på #CityEscapesDK.
  4. Aflever bilen efter endt City Escape – en lille, stor oplevelse rigere.

Vælg mellem de aktive eller de kulturelle, de kloge eller dem med masser af frisk luft. Det handler om at køre ud og opdage den fantastiske natur og de utallige kulturdestinationer, der ligger på hele Sjælland – uanset om du er til sildefrokost på Gilleleje Havn, vil se skulpturer i verdensklasse på Rudolph Tegners Museum, opleve den bjergtagende natur ved Møns Klint eller spise picnic i en båd og springe i vandet i Esrum Sø.

Du kan læse mere om Mercedes-Benz City Escapes og Booke din tur her

 

Seneste artikler

Luftkrig over Amager

Der var konfrontationsstemning, da Københavns Lufthavn fortalte om sine udviklingsplaner ved et nabomøde i den forgangne uge.

 
 

Fik du læst?