Stor kran i sving ved Dragørs kommende svømmehal

Tilbage i august 2017 blev det første officielle spadestik taget til Dragørs nye og moderne svømmehal ved Hollænderhallen. Nu 10 måneder senere er der godt gang i byggeriet, og der var i dagene, den 18. og 19. juni, meget store byggeelementer, der skulle løftes ind på byggepladsen.

Kran i supersværvægtsklassen

De store bygningsdele, som først var blevet kørt helt tæt på byggepladsen, blev løftet ind af en kran i supersværvægtsklassen, som med imponerende stor præcision satte elementerne på plads.

Byggeriet af svømmehallen skrider dermed godt frem. Og for hver dag, der går, er der nu en dag mindre, til Dragørs flotte nye svømmehal med moderne faciliteter forventes indviet i 2019, og det bliver muligt at hoppe i bassinet.

Svømmehallen vil blandt andet indeholde et 25 meters bassin, et øvebassin, en 1- og 3- meters vippe samt et 50 m2 varmvandsbassin.

Billedgalleri

Her kan du se et lille billedgalleri af de store elementer, der blev løftet ind på byggepladsen af den meget store kran.

[Best_Wordpress_Gallery id=”45″ gal_title=”Kran”]

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »