Stor kran i sving ved Dragørs kommende svømmehal

Tilbage i august 2017 blev det første officielle spadestik taget til Dragørs nye og moderne svømmehal ved Hollænderhallen. Nu 10 måneder senere er der godt gang i byggeriet, og der var i dagene, den 18. og 19. juni, meget store byggeelementer, der skulle løftes ind på byggepladsen.

Kran i supersværvægtsklassen

De store bygningsdele, som først var blevet kørt helt tæt på byggepladsen, blev løftet ind af en kran i supersværvægtsklassen, som med imponerende stor præcision satte elementerne på plads.

Byggeriet af svømmehallen skrider dermed godt frem. Og for hver dag, der går, er der nu en dag mindre, til Dragørs flotte nye svømmehal med moderne faciliteter forventes indviet i 2019, og det bliver muligt at hoppe i bassinet.

Svømmehallen vil blandt andet indeholde et 25 meters bassin, et øvebassin, en 1- og 3- meters vippe samt et 50 m2 varmvandsbassin.

Billedgalleri

Her kan du se et lille billedgalleri af de store elementer, der blev løftet ind på byggepladsen af den meget store kran.

[Best_Wordpress_Gallery id=”45″ gal_title=”Kran”]

 

Seneste artikler

Luftkrig over Amager

Der var konfrontationsstemning, da Københavns Lufthavn fortalte om sine udviklingsplaner ved et nabomøde i den forgangne uge.

 
 

Fik du læst?