Smag på Dragør

Et af Dragørs mange tilbud
For fire år siden blev foreningen Smag på Dragør stiftet med det formål at fremme interessen og forståelsen for lokal og regional madkultur. Man ønskede at give gode mad- og kulturelle oplevelser.

Onsdag i denne uge var foreningen endnu engang samlet til Byvandring, mad, drikke, fællessang og godt selskab.

Ved mange arrangementer er det lykkedes den forholdsvis nye forening at få en meget stor opbakning- det var der også denne gang. Ikke kun i Store Magleby, hvor bestyrelsen primært har hjemme, men på hele Sydamager.

Hyldestsangen til ”Smag på Dragør” skrevet af Claus Ehlers, var selvfølgelig et af indslagene. Foto: Dines Bogø
Et stop på Østsiden. Foto: Dines Bogø

Senest besøgte medlemmerne Langhøigaard på Møllegade, hvor arrangementet startede med en byvandring ad Østersiden og Nordre Kinkelgade.

Else Lykke Madsen på Langhøigaard overraskende denne gang med mange typer grøntsager præsenteret i originale lokale kasser. Foto: Dines Bogø

Der sendes en tak til bestyrelsen og hjælperne for endnu en hyggelig aften i Foreningen Smag på Dragør.

Værtinden Else Lykke Madsen og leder af byvandringen Fritz Dirchsen. Foto: Dines Bogø

Medlemskab af Foreningen “Smag på Dragør”

Ønsker man at støtte op om foreningen, så kan man blive medlem for den beskedne sum af 120,00 kroner årligt. Tilmelding kan ske pr. mail til kontakt@smag-paa-dragoer.dk

Som medlem får man adgang til masser af spændende oplevelser og rabatter. Man kan følge med på foreningens Facebook side her.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »