Success Online: Bliv bedst på nettet

Driver du et firma i Dragør og vil du gerne forbedre dit firmas hjemmeside og tilstedeværelse på de sociale medier, så er Dragør Erhvervs kommende kursusforløb “Succes Online” perfekt for dig og din virksomhed. Kurset arrangeres i samarbejde med Dragør Erhverv, Dragør Kommune og Ivækst.

Programmet Succes Online er udviklet i et samarbejde mellem Google, Erhvervsstyrelsen, IT-branchen, Dansk Industri, Dansk Erhverv, FDIH og ASE. Programmet køres af IVÆKST.

Målet er at gøre flere SMV’er mere digitale, og programmet indeholder en afklaring af, hvilken rolle hjemmeside, SEO og sociale medier skal spille i hver deltagers forretning, hvilke målbare mål hver enkelt sætter, og hvilke forhindringer der skal overvindes i forhold til:

  • Hjemmesidens teknik
  • Hjemmesidens indhold
  • Sporing, data og Analytics
  • Synlighed på nettet
  • Optimering og fastholdelse

Kurset har haft succes i mange forskellige kommuner i Danmark, heriblandt Århus og Frederiksberg, og kommer nu for første gang til Dragør. Kurset giver praktiske anvisninger på, hvordan du kan få den optimale hjemmeside og sociale medie profil for dit firma, så du får succes online.

Det foregår med kick-off den 29. august kl. 19-22, værksted onsdag den 5. september kl. 19-22 og opfølgning/networking onsdag den 3. oktober kl. 19-22

Hvis du er interesseret og ønsker at tilmelde dig så skriv til Erhvervs og Turistchef Claus Rex, E-mail: clausr@dragoer.dk

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?