Liste T: Frontalangreb på AOV´s budgetforlig

Den sidste uge i september har budt på politisk bølgegang i Dragør. Mandag i sidste uge fremlagde Socialdemokratiet, Danske Folkeparti og Venstre deres budgetforlig som indebærer store besparelser på bl.a. børneområdet. Det har fået både politikere og borgere ud af stuerne og til både taster og demonstration.

Nu afslører Ebbe Kyrø fra Liste T, overfor TV2 Lorry, at de fremlægger et helt nyt budgetforslag på tirsdag – to dage forud for den endelige vedtagelse den 4. oktober. Samtidig sår Ebbe Kyrø tvivl om AOV kan stå for den store folkelige opinion der har været mod spareplanerne i det fremlagte budgetforlig.

Billede fra TV2 Lorry

Om Liste T´s forslag til et nyt budgetforlig vil påvirke de tre forligspartier forud for ugens endelige vedtagelse siger Ebbe Kyrø til TV2 Lorry:

“Jeg er lidt i tvivl om det ikke sprækker inden da – jeg er ikke sikker på at de tre partier der har skrevet under kan holde til det”

Borgere i Dragør har anmeldt en demonstration på rådhuset i Dragør torsdag den 4. oktober kl. 18.00 hvor de endnu engang vil prøve at påvirke de store spareplaner på børneområdet.

Du kan se hele TV2 Lorry´s indslag ved at klikke på billedet nedenfor:

Kilde: TV2 Lorry

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »