Liste T: Frontalangreb på AOV´s budgetforlig

Den sidste uge i september har budt på politisk bølgegang i Dragør. Mandag i sidste uge fremlagde Socialdemokratiet, Danske Folkeparti og Venstre deres budgetforlig som indebærer store besparelser på bl.a. børneområdet. Det har fået både politikere og borgere ud af stuerne og til både taster og demonstration.

Nu afslører Ebbe Kyrø fra Liste T, overfor TV2 Lorry, at de fremlægger et helt nyt budgetforslag på tirsdag – to dage forud for den endelige vedtagelse den 4. oktober. Samtidig sår Ebbe Kyrø tvivl om AOV kan stå for den store folkelige opinion der har været mod spareplanerne i det fremlagte budgetforlig.

Billede fra TV2 Lorry

Om Liste T´s forslag til et nyt budgetforlig vil påvirke de tre forligspartier forud for ugens endelige vedtagelse siger Ebbe Kyrø til TV2 Lorry:

“Jeg er lidt i tvivl om det ikke sprækker inden da – jeg er ikke sikker på at de tre partier der har skrevet under kan holde til det”

Borgere i Dragør har anmeldt en demonstration på rådhuset i Dragør torsdag den 4. oktober kl. 18.00 hvor de endnu engang vil prøve at påvirke de store spareplaner på børneområdet.

Du kan se hele TV2 Lorry´s indslag ved at klikke på billedet nedenfor:

Kilde: TV2 Lorry

Seneste artikler

 

Fik du læst?