Vild lørdag på Kongelundsfortet blev en publikumsmagnet

Lørdag var der inviteret til bevægelse for hele familien på Kongelundsfortet – Outdoorcenter. Alle sports-, friluftsaktive og legeglade mennesker i alle aldre var inviteret til en masse oplevelser på og omkring Kongelundsfortet. Og det var der rigtig mange som benyttede sig af denne lørdag.

Foto: Dines Bogø

Vi spurgte Christoffer Søe om dagen på Fortet:

-Arrangørgruppen har lige evalueret dagen. Vi var alle meget overraskede over besøgstallet som vi vurderer til 2200 gæster. Primært familier men ellers folk i alle aldre.

Foto: Dines Bogø

Arrangøren er Kongelundsfortets Outdoorcenter som består af Dragør Kommune, Dragør Ungdomsskole og DGI Outdoor. Der var et hav af frivillige foreninger som deltog fx Dragør Sejlklub, Blushøj Spejderne, Museum Amager, Amager Orienteringsklub, Amager Pileflet, Skattejagt med Dragør Bibliotek og mange, mange flere. I alt var der 60 frivillige som gav en hånd med til arrangementet.

Foto: Dines Bogø

Der blev slagtet en Hjort som senere blev spist af alle, rapelling, mountainbike, laserskydning, træklatring, gamle lege, lav selv pandekager, naturpostkort, primitiv båltænding, Capoiera, kreativt værksted med Klub Dragør, skattejagt med biblioteket, gyserfortællinger i kassematten, kommandokravl over voldgraven og meget, meget mere.

Foto: Dines Bogø

Personalet fra Hollænderhallen knoklede med at finde parkeringspladser til alle og det var svært da der var fuldt booket på begge parkeringspladser foran hallen og på stranden.

Foto: Dines Bogø

På vej hjem evaluerede gæsterne at de havde følt sig underholdt for hele familien og udfordret i de forskellige Outdoor aktiviteter.

Eneste problemer vi ønsker at ændre til næste år er, at der opstod en del køer ved flere aktiviteter, da vi druknede i gæster. Så næste håber vi på flere frivillige så køerne kan undgås”, siger Christoffer Søe.

Kl. 12 var der taler af borgmester Eik Dahl Bidstrup og Mogens Kirkeby, Politisk ansvarlig for DGI Outdoor. Foto: Dines Bogø

Seneste artikler

 

Fik du læst?