Politiet leder efter forsvunden kvinde fra Dragør

OPDATERET 6. OKTOBER KL. 12.00: Den 62-årige er fundet i god behold.

Københavns Politi beder om hjælp til at finde en 62-årig kvinde fra Dragør, som er meldt savnet.

Københavns Politi var fredag middag i gang med en større eftersøgning på Amager Fælled. Foto: Københavns Politi & Presse-fotos.dk.Kilde: TV2 Lorry

Københavns Politi er fredag eftermiddag i gang med en større eftersøgning på den sydlige del af Amager.

Foto: kj-foto-dk

Den 62-årig er blevet meldt savnet, efter hun onsdag den 3. oktober forlod sin bopæl på Dragør. (DragørNyheder.dk skrev tidligere at kvinden hed Kirsten. Det er ikke korrekt og er derfor rettet her i artiklen.)

Billederne er fra middagstid fredag og viser et større politiopbud og dykkere fra Hovedstadens Beredskab som er i færd med at undersøge en kanal.

Foto: kj-foto.dk

Københavns Politi har fredag eftermiddag sendt en efterlysning ud på Twitter. Her beder de offentligheden om hjælp til at finde hende.

Kirsten er 170 centimeter høj, kraftig af bygning og har kort brunt hår. Politiet har ingen oplysninger om hendes påklædning.

Hvis man har oplysninger, der kan hjælpe Københavns Politi, kan man kontakte dem på telefonnummer 114.

Foto: kj-foto.dk
Foto: kj-foto.dk
Foto: kj-foto.dk
 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »