Tyrkiet gør comeback som rejsemål

Tyrkiet er igen blevet til en attraktiv feriedestination for de rejsende – efter et par års nedgang. Det viser nye tal fra CPH.

Pressefoto

573.728 rejste til og fra Tyrkiet i årets første syv måneder – en markant vækst på 17 procent. I forhold til sidste år er der allerede 81.451 flere passagerer, som har rejst til og fra Tyrkiet. Det betyder, at flere og flere igen er begyndt at finde rejselysten frem og rejse til denne destination, skriver Københavns Lufthavn i en pressemeddelelse.

Selvom der er flere passagerer, der rejser til Tyrkiet, er tallene dog stadig ikke helt oppe at ramme rekorden fra 2015 – men tæt på.

Charterdestinationer tiltrækker danske turister

Det er specielt charterlufthavnene i de klassiske danske turistdestinationer som Antalya, Gazipasa, Izmir og Bodrum, der har oplevet de største vækstrater i år i forhold til passagerer.

En af årsagerne for væksten er naturligvis, at der er ruter, der er kommet tilbage på kortet. SAS har blandt andet genåbnet deres rute til Gazipasa i år, som er en af Tyrkiets store charterlufthavne.

Kilde: Københavns Lufthavn

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »