Børnehaven Kornblomst til (u)hyggelig Halloweenfest i lufthavnen

Børnehaven Kornblomst var sammen med tre andre lokale børnehaver inviteret til (u)hyggeligt besøg i lufthavnen i dag. De knap 70 lokale børnehavebørn fik uhyggen til at brede sig i lufthavnen, da de var inviteret til Halloweenfest for bl.a. at være med til, at forvandle en ny orange byggevæg til en flot Halloween-udstilling, skriver lufthavnen i en meddelelse til DragørNyheder.dk

Børnehaven Kornblomst til Halloweenfest i lufthavnen. Foto: Københavns Lufthavn

Uhyggelig Halloweenudstilling

Børnehaven Kornblomst var i dag sammen med tre andre lokale børnehaver til Halloweenfest i lufthavnen for at dekorere et nyt område udenfor Terminal 2. Dagen resulterede i en uhyggelig Halloweenudstilling, som passagererne i lufthavnen forfærdet kan beundre de næste uger.

Foto: Københavns Lufthavn

”En Halloweenfest var en oplagt mulighed for os til at jage en skræk i livet på nogle af Amagers mindste spøgelser, hekse og riddere. Efter børnehavernes besøg står vores nye orange byggevæg nu som et sandt rædselskabinet af kravlende edderkopper, uhyggelige spøgelser og skræmmende skeletmænd”, siger Peter Goll, kommunikationsdirektør hos Københavns Lufthavne med et smil på læben.

Foto: Københavns Lufthavn

Det er en hård omgang at udsmykke en 80 meter lang væg, så det var nogle sultne børn, der sluttede Halloweenfesten i det nye madområde i Terminal 2, hvor lufthavnen og WOK gav frokost til hele banden.

Foto: Københavns Lufthavn

Udstillingen er åben for alle
Københavns Lufthavn har været en del af Amager i snart 100 år og gør en stor indsats for at være i dialog med sine naboer – små som store. Børnenes uhyggelige mesterværker vil derfor være tilgængelige frem til den 9. november 2018, så alle interesserede kan kigge forbi til en (u)hyggelig Halloweenudstilling.

Foto: Københavns Lufthavn
 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »