Børnehaven Kornblomst til (u)hyggelig Halloweenfest i lufthavnen

Børnehaven Kornblomst var sammen med tre andre lokale børnehaver inviteret til (u)hyggeligt besøg i lufthavnen i dag. De knap 70 lokale børnehavebørn fik uhyggen til at brede sig i lufthavnen, da de var inviteret til Halloweenfest for bl.a. at være med til, at forvandle en ny orange byggevæg til en flot Halloween-udstilling, skriver lufthavnen i en meddelelse til DragørNyheder.dk

Børnehaven Kornblomst til Halloweenfest i lufthavnen. Foto: Københavns Lufthavn

Uhyggelig Halloweenudstilling

Børnehaven Kornblomst var i dag sammen med tre andre lokale børnehaver til Halloweenfest i lufthavnen for at dekorere et nyt område udenfor Terminal 2. Dagen resulterede i en uhyggelig Halloweenudstilling, som passagererne i lufthavnen forfærdet kan beundre de næste uger.

Foto: Københavns Lufthavn

”En Halloweenfest var en oplagt mulighed for os til at jage en skræk i livet på nogle af Amagers mindste spøgelser, hekse og riddere. Efter børnehavernes besøg står vores nye orange byggevæg nu som et sandt rædselskabinet af kravlende edderkopper, uhyggelige spøgelser og skræmmende skeletmænd”, siger Peter Goll, kommunikationsdirektør hos Københavns Lufthavne med et smil på læben.

Foto: Københavns Lufthavn

Det er en hård omgang at udsmykke en 80 meter lang væg, så det var nogle sultne børn, der sluttede Halloweenfesten i det nye madområde i Terminal 2, hvor lufthavnen og WOK gav frokost til hele banden.

Foto: Københavns Lufthavn

Udstillingen er åben for alle
Københavns Lufthavn har været en del af Amager i snart 100 år og gør en stor indsats for at være i dialog med sine naboer – små som store. Børnenes uhyggelige mesterværker vil derfor være tilgængelige frem til den 9. november 2018, så alle interesserede kan kigge forbi til en (u)hyggelig Halloweenudstilling.

Foto: Københavns Lufthavn

Seneste artikler

 

Fik du læst?