ER DU DRAGØRS BEDSTE IVÆRKSÆTTER?

Dragør Rotary Klub i samarbejde med Dragør Erhverv, Dragør Kommune og Sydbank Dragør holder torsdag den 8. november kick-off møde på Dragør Fort for Dragørs Iværksætterpris 2019.

Det er tredje gang man nu skal til at udvælge og kåre de dygtige iværksættere i Dragør.

På kick-off mødet vil man præsentere strategien for konkurrencen, hvordan iværksætterne tilmelder sig, og samtidig vil næstformanden for Sparringspartnerne, Jørgen Johansen fortælle om iværksætteri og Dragørs andel heraf.

Dragør er en lille by men også en by med mange muligheder for iværksætteri. I Dragør kommune er der 1400 virksomheder og 1000 enkeltmandsvirksomheder. Hvert år kommer der cirka 50 nye iværksættere til. En statistik for enkeltmandsvirksomheder i Dragør viser at 47,5 procent af de nystartede fortsat eksisterer efter fem år.

Er du den næste årets iværksætter?

Er du iværksætter, og kunne du tænke dig at kæmpe om iværksætterprisen 2019?
Så kan du allerede nu tilkendegive din interesse ved at skrive en mail til: DRKivaerk@yahoo.com – Husk at oplyse dit navn, firmanavn, adresse, e-mail og tlf. nummer.

Finalen bliver afholdt på Dragør skole den 11. april 2019.

Hovedpræmien er 10.000 kroner til vinderen, men samtlige finaledeltagere får som noget nyt også tilbudt et gratis sparringsforløb med netop Sparringspartnerne. Over 10-20 timer vil specialisterne gennemgå hver af finalisternes virksomhed og dele ud af gode gratis råd til markedsføring, salg, økonomi og ledelse.

Vinderen af Dragørs Iværksætterpris 2018 blev luftkaptajn Kaj Thomsen, fra Global Aviation Contractors A/S. Foto: Dines Bogø
 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?