Weekenden i Dragør: Se her hvad du kan lave

Juleforberedelserne er så småt i gang og selv om juletræet først tændes næste weekend så kan du alligevel få duften af gran og jul i denne weekend. En tid med hygge og traditioner. Se her hvad du kan lave i weekenden.

Julemarked på Kongelundgaard

Den familiedrevne gårdbutik på Kongelundsvej, Kongelundgaard, har slået dørene op for deres sjette julesæson. Alle decemberdage frem til jul er butikken åben, og i weekenderne er der ponyridning og besøg af julemanden.

Foto: Jesper Byrnak

Gårdbutikken er fyldt til randen med lækre juledelikatesser og smukke julevarer. Du har også mulighed for at nyde en forfriskning i det hyggelige Orangeri.

Lørdag og søndag 10-16. Du kan læse mere om Kongelundgaard her

Økologisk kaffesnak på Seerupgaard

Oplæg om Risteriet, ristning og generel snak om økologisk kaffe, inkl. kaffesmagning foregår lørdag d. 17. november kl. 13.30 på Seerupgaard i Dragør. Du kan læse mere om arrangementet og her

Gemmeleg på Bibliotektet

Forestil dig et helt bibliotek hvor du kan lege gemmeleg! Det kan du være med til lørdag fra kl. 12 til alle er fundet igen. Dragør Bibliotek på Vestgrønning 18 inviterer til en omgang seriøs gemmeleg. Der er ingen tilmelding så det er bare at møde op.

Shopping – tid til forkælelse og julegaver

I Dragør kan du handle 7 dage om ugen. Vil du forkæle dig selv eller hele familien eller kan du ikke vente med at købe julegaver så er der god grund til at besøge de hyggelige butikker i byen.

Brunch, Lunch & Dinner

Er du lækkersulten så kan du benytte ét af byens mange tilbud.

Dragør gamle by og strandengene

Tá familien med på en hyggelig tur rundt i Dragørs gamle by. Se de gamle gule skipperhuse med stråtag og små gader med toppede brosten. En kulturperle som snildt kan sluttes af med en frisk tur langs Dragør Strandenge, helt ud til Søvang eller længere – det er en helende, fantastisk oplevelse. Ta´ hunden med hvis du har sådan en.

“Madsens Krog” ved solopgang er et besøg værd. Foto: DragørNyheder.dk

Friskfanget fisk på havnen

Hold øje med den Gamle Havn i Dragør. Med det flotte vejr vil der sikkert være friske fisk på kajen denne weekend.

Friske fisk på havnen i Dragør. Foto: DragørNyheder.dk

Tag børnene med en tur forbi Krabbebroen. Der kan I være helt sikker på en god krabbefangst.

Krabbefiskeri på havnen i Dragør – og der var bid! Foto: DragørNyheder.dk

En tur i Biffen i Dragør Bio

Se programmet her:

Rigtig god og fornøjelig weekend i Dragør!

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Læs mere »