Shop-in-shop: Nyt i Dragør Frugt & Grønt

Nyt om forretninger: Måske har du allerede lagt mærke til at der er flyttet lidt rundt på hylderne i forretningen Dragør Frugt & Grønt på Kongevejen. Hvis ikke så kan vi løfte sløret for en ny butik i butikken eller på godt dansk “shop-in-shop”.

Henrik (tv) og Jakob i den nye shop-in-shop i Dragør Frugt & Grønt. Privatfoto

Henrik som er indehaver af Dragør Frugt & Grønt følte at der skulle ske noget nyt og anderledes i forretningen. Han ville gerne øge sortimentet således at kunderne kunne få endnu flere valgmuligheder. Han tog derfor fat i Jakob fra gourmet købmandskæden BRODERS, som han har handlet med i årevis og de blev hurtigt enige om at åbne BRODERS første shop-in-shop i Dragør Frugt & Grønt.

“Med initiativet er der skabt en enestående mulighed for at borgerne i Dragør kan kombinere deres indkøb af blomster, frugt og grønt med delikatessevarer i samme shop. Det er kort sagt blevet endnu nemmere at handle lokalt”, siger Henrik og Jakob og de glæder sig til at byde bestående såvel som nye kunder velkommen i forretningen på Kongevejen.

Nyt sortiment fra hele verden i den nye shop-in-shop BRODERS. Privatfoto

Kunderne kan nu få en række spændende delikatessevarer fra hele verden. Alt fra Økologisk, Vegansk, Glutenfri chokolade til engelske karameller fra Thorntons og gourmet hasselnødde-creme.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »