Shop-in-shop: Nyt i Dragør Frugt & Grønt

Nyt om forretninger: Måske har du allerede lagt mærke til at der er flyttet lidt rundt på hylderne i forretningen Dragør Frugt & Grønt på Kongevejen. Hvis ikke så kan vi løfte sløret for en ny butik i butikken eller på godt dansk “shop-in-shop”.

Henrik (tv) og Jakob i den nye shop-in-shop i Dragør Frugt & Grønt. Privatfoto

Henrik som er indehaver af Dragør Frugt & Grønt følte at der skulle ske noget nyt og anderledes i forretningen. Han ville gerne øge sortimentet således at kunderne kunne få endnu flere valgmuligheder. Han tog derfor fat i Jakob fra gourmet købmandskæden BRODERS, som han har handlet med i årevis og de blev hurtigt enige om at åbne BRODERS første shop-in-shop i Dragør Frugt & Grønt.

“Med initiativet er der skabt en enestående mulighed for at borgerne i Dragør kan kombinere deres indkøb af blomster, frugt og grønt med delikatessevarer i samme shop. Det er kort sagt blevet endnu nemmere at handle lokalt”, siger Henrik og Jakob og de glæder sig til at byde bestående såvel som nye kunder velkommen i forretningen på Kongevejen.

Nyt sortiment fra hele verden i den nye shop-in-shop BRODERS. Privatfoto

Kunderne kan nu få en række spændende delikatessevarer fra hele verden. Alt fra Økologisk, Vegansk, Glutenfri chokolade til engelske karameller fra Thorntons og gourmet hasselnødde-creme.

Seneste artikler

 

Fik du læst?