Luciaoptog og Julekoncert

Elsker du Luciaoptog, julemelodier og julesange så skal du svinge en tur forbi Dragør Kirke på søndag til en rigtig julekoncert.

Foto: Dragør Kirke

Dragør kirkes Børne- og ungdomskor indleder koncerten med et flot og stemningsfuldt Luciaoptog. Herefter synger korene en række af de kendte og elskede julemelodier og nyere julesange. Publikum vil få rig mulighed for at synge med på nogle af vore smukke julesalmer.

Efter koncerten er der åbent hus i sognegården, hvor der bliver serveret glögg og æbleskiver.

Hvor: Dragør Kirke, Kirkevej 170, 2791 Dragør
Hvornår: Søndag den 9. december kl. 16

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Workshop om det gode liv

Nuværende beboere på Enggården, medarbejdere, pårørende og politikere var 17. januar inviteret til workshoppen hjemlighed, aktiviteter og samarbejde på Enggården På workshoppen på omsorgscentret Enggården

Læs mere »