Sidste chance for at opleve en rigtig Amager jul!

Jul på Amager: Med over 1500 skoleelever på juleomvisninger på Museum Amager har formidlingsinspektør Leni Larsen nok at se til i december. Hun fortæller om julens traditioner og viser eleverne rundt på den gamle museumsgård. Børnene følger interesseret med, og de stiller mange spørgsmål undervejs. Julen er jo vores allesammens højtid med fokus på nærhed, selvom det er en travl tid.

Foto: Museum Amager

Museum Amagers personale glæder sig også. Det har været en dejlig travl måned med mange gæster og et forrygende julemarked. Nu glæder de sig mest til ferien og til at få slappet af. Det har været et travlt år med mange arrangementer, og der venter jo lige så mange aktiviteter til næste år! Der er dikteret tvungen ferie og afspadsering i de kommende uger, og så forventer museumslederen, at personalet møder ind igen med fornyet energi og højt humør.

Formidlingsinspektør Leni Larsen hygger sig med kollegaerne. Foto: Museum Amager

Weekenden er sidste chance for at besøge Amagermuseets juleudstilling. De stemningsfulde stuer har forskellige temaer og i malerisalen er der dækket fire forskellige juleborde. Julen fejres på forskellig vis, men traditionen er stadigvæk i højsæde og især i Dragør! Der er stadigvæk masser af julevarer i butikken og de søde kustoder står klar med gløgg og æbleskiver når gæsterne har set udstillingen og har fundet de sidste ting til juletræet i butikken.

Museets flinke kustoder er klar til at byde velkommen i weekenden. Foto: Museum Amager

Museum Amager ønsker alle en glædelig jul. På gensyn i 2019!

Der er fine juleting i butikken. Foto: Museum Amager

Seneste artikler

 

Fik du læst?