DragørNyheder ønsker alle Glædelig Jul & Godt Nytår

Hyggen har spredt sig, julemusikken spiller lystigt og snart breder der sig en liflig duft af julemad i hjemmene. December måneds tempo falder til ro og familierne samles omkring årets absolutte højtid.

2018 har været et begivenhedsrigt år for online avisen med over 1000 nyheder, artikler, portrætter og indlæg om de mange små og store begivenheder i Dragør. På redaktionen er vi utrolig glade for den store opbakning der har været for det nye online medie som flittigt bliver brugt og læst af langt flere end vi havde drømt om. Og hver måned oplever vi en støt stigende tilgang af læsere og brugere og ikke mindst læserbreve fra engagerede brugere som har noget på hjertet. Også en særlig tak til de mange personer som har stillet op til portrætter i årets løb. Det er både modigt og fantastisk for vores kultur og historie.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en speciel tak til e-avisens samarbejdspartnere, annoncører og sponsorer. Uden dem kan der ikke leveres en gratis e-avis hver dag året rundt. Husk at støtte de annoncører som gør det muligt. Dem kan du se her og rundt omkring i e-avisen.

Du kan alle dage året rundt, i ro og mag, læse de mange artikler, portrætter og historier som du måske ikke nåede i hverdagene. Arkivet er fyldt og aldrig længere væk end din mobiltelefon, tablet eller computer.

DragørNyheder.dk sender hermed en hilsen til alle med ønsket om en rigtig dejlig jul og et godt og lykkebringende nytår.

DragørNyheder Teamet:
Pia, Mette, Camilla, Dines, Jens, Jørn, Thomas og Peter

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Læs mere »