Croque Madame Deluxe

Holder din morgenmad dig mæt indtil frokost? 2019 er skudt i gang, og ugens madtip lægger ud med et bud på, hvordan dine morgenæg kan tilberedes på en lidt anderledes måde.

Pariserstemning i Dragør
Croque Madame Deluxe er inspireret af den klassiske parisertoast med ost og skinke, men her er toastbrødet udskiftet med spejlæg, og osten er tilberedt crunchy og sprød.

Croque Madame Deluxe
“Sandwichen” med knasende sprød ost, spejlæg og skinke er her serveret med avocado, chiliolie og hakkede saltmandler. Tilbehøret opgraderer helt klart morgenægget til luksusklassen og er med til at holde dig mæt i flere timer.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan en Croque Madame Deluxe tilberedes, er det bare at trykke på billedet for at få opskriften.

Klik på billedet eller her for at få opskriften på Croque Madame Deluxe.

Nytårsforsæt 
Har du et nytårsforsæt, der går i retning af at spise sundere, tabe et par kilo eller holde den slanke linje, kan du følge med på min Facebookside eller på Instagram, hvor jeg flere gange om ugen deler opskrifter og giver inspiration til sund mad med masser af smag, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

Du ønskes et rigtig godt nytår med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »