SAS med blandt verdens 20 sikreste flyselskaber

SAS er netop kåret som et af verdens 20 sikreste flyselskaber. Bag den årlige kåring står AirlineRatings.com som netop har offentliggjort listen over verdens sikreste selskaber når man rejser i luften.

Foto: SAS AB

I undersøgelsen som AirlineRatings.com har foretaget medgår 405 luftfartsselskaber over hele verden hvoraf de så udvælger de 20 sikreste ud fra en omfattende række parametre som flystyrt, alvorlige hændelser, nedbrud, flådens alder, sikkerheds-initiativer, selskaberne ledelse og ikke mindst de statslige krav og sikkerhedsprocedurer.

Det australske flyselskab Quantas er udnævnt som vinder og dermed verdens sikreste flyselskab i undersøgelsen hvor yderligere 19 selskaber, heriblandt SAS, kan bryste sig af at være blandt verdens sikreste.

Foto: Quantas PR

De 20 mest sikre flyselskaber i 2019

Air New Zealand, Alaska Airlines, Alle Nippon Airways, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Cathay Pacific Airways, Emiraterne, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, KLM, Lufthansa, Qantas, Qatar, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Schweiz, United Airlines og Virgin Airlines (Atlanten og Australien)

Ifølge AirlineRatings.com er de 20 flyselskaber “standouts” i branchen og sætter standarden for sikkerhed, pålidelighed og innovation.

De 10 mest sikre lavpris flyselskaber i 2019

AirlineRatings.com har også udnævnt deres top 10 sikreste lavprisselskaber. Blandt de 10 finder man også Thomas Cook som også er en af de helt store operatører i Skandinavien. I alfabetisk rækkefølge er de 10 sikreste lavpriselskaber:

Flybe, Frontier, HK Express, Jetblue, Jetstar Australien / Asien, Thomas Cook, Volaris, Vueling, Westjet og Wizz.

I modsætning til en række andre lavprisselskaber har disse flyselskaber alle bestået den strenge “International Air Transport Association Operational Safety Audit” (IOSA) og har alle 10 fremragende sikkerhedsratings, meddeler AirlineRatings.com.

Se filmen om AirlineRatings.com (engelsk version)

Kilde: AirlineRatings.com

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?