Ugens Bolig: Perfekt begynderbolig til den unge familie

Ugens Bolig præsenteres af Amager Bolig/Dragør: Perfekt begynderbolig til den unge familie.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

Velkommen til Fasanvænget 103 i Dragør. Et virkeligt skønt og veldisponeret 1-plans enderækkehus på 91 m2 med 4 m2 skur, samt stor og lukket have på 597 m2. Her er der plads til både boldspil og andre udendørsaktiviteter.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

Ejendommen er beliggende i roligt villakvarter med lukkede veje tæt ved den gamle by i Dragør, Sydstranden, skole, børneinstitutioner, busforbindelse og indkøbscenter med Føtex, Netto samt specialbutikker og Meny-supermarked i det eftertragtede kvarter ved Sydstranden – et fantastisk rekreativt område med dejlig strand og de skønne strandenge med et rigt dyre/fugleliv.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

Endvidere er der kun ca. 5 minutters gang til Dragørs gamle bydel med de hyggelige brostensbelagte gader, havnen, badeanstalten m.m. Tæt på ejendommen er der blandt andet også fodboldbaner og Dragør tennisklub.

Ejendommen er opført med helmurede gavle, skifereternittag, termovinduer, parketgulve og hvide lofter. Huset opvarmes med naturgas.

Boligen indeholder:

Entre, nydeligt lyst flisebadeværelse med vægfliser og klinkegulv, skabsarrangement med indbygget vask samt lille karbad med brus. Dejlig lys stue med brede vinduespartier og udgang til skøn sydvendt have.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

Et meget stort soveværelse som evt. kan opdeles eller bruges som spisestue. To gode soveværelser med skabsplads. Pænt stort nydeligt køkken, som er i god størrelse da bryggers er inddraget. Fra køkkenet er der udgang til skøn baggård. Og bagstig som fører dig ned til Dragør by.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

En skøn bolig – skal ses !

 • Sagsnr210P232
 • Type: Rækkehus
 • Boligareal: 91 m²
 • Grundareal: 597 m²
 • Værelser: 4
 • Carport: 15 m²
 • Bygget: 1958
 • Energimærke: D
 

 • Kontantpris: kr. 3.300.000
 • Udbetaling: kr. 165.000
 • Brutto: kr. 14.631
 • Netto: kr. 12.513
 • Ejerudgift: kr. 3.631

 

 

Har du spørgsmål eller ønsker at se ejendommen bedes du venligst kontakte ejendomsmægler Preben Larsen tlf. 42429090 eller e-mail: pl@amagerbolig.dk – du kan naturligvis også kontakte Amager Bolig, Dragør afdeling.

Seneste artikler

 

Fik du læst?