Ny tennishal et skridt nærmere

Dragør Tennis er kommet et skridt nærmere med den længe ventede tennishal. Politisk er der i denne uge peget på en placering af den nye tennishal tæt på Hollænderhallen og boldbanerne. Helt præcist har politikerne peget på den gamle grusbane syd for SFO´en på Kirkevej.

Kilde: dragoer.dk

Dragør Tennis har i flere år forgæves forsøgt at udvide med en tennishal på de nuværende arealer på Engvej, men lokalplaner, naboer og politik kunne ikke forenes og derfor forslog Dragør Tennis sidste år selv, en fuld skala flytning til området ved Hollænderhallen.

Dragør Tennis arbejder mod en fuld skala flytning fra Engvej til området ved Hollænderhallen.

Der er arbejdet med flere placeringsmuligheder ved Hollænderhallen og i denne uge besluttede et politiske flertal bestående af Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti at arbejde videre med “Model C” som altså er på den gamle grusbane bag SFO´en på Kirkevej – en placering som Dragør Tennis ifølge administrationen også selv har ønsket.

Placeringen af den nye tennishal blev i denne uge godkendt politisk i både Børne-, Fritids- og Kulturudvalget og By-, Erhvervs- og Planudvalget hvorefter sagen er sendt videre til beslutning i Økonomiudvalget.

Seneste artikler

 

Fik du læst?