Fejl på vejbelysningen Sophus Falcks Alle mfl.

Der har desværre været flere tilfælde af manglende belysning på strækninger i området omkring Sophus Falcks Alle, Peter Petersens Alle, Birkeengen, Lundevej mfl.

Det er desværre ikke lykkes at lokalisere årsagen til svigt i vejbelysningen. Vi arbejder på at finde årsagen. Senest er anlægget gennemgået for løse luftledninger og vi er i gang med at kontrollere, hvorvidt der er beplantning i nærheden af luftledningerne, som kan være årsag til kortslutninger.

Hvad gør Kommunen?

Dragør Kommunes Vej- og Gartnerafdeling går i gang med beskæring af træer og buske på lokaliserede adresser med beplantning tæt på ledningerne. Dette arbejde begynder i morgen fredag den 1. marts på Sophus Falcks Alle og området deromkring. Efterfølgende vil Ørsted komme og tænde op for anlægget igen. Vi håber, at fejlen dermed er udbedret.

Vejbelysningen i kommunen er under udskiftning til LED belysning. Vi forventer, at vejbelysningen på Sophus Falcks Allé og området omkring Sophus Falcks Allé, som også oplever fejl på anlægget, udskiftes inden for de næste 6-12 måneder.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »