Skynd dig: Billetterne bliver revet væk til Amagers nye skibakke

Amager Bakkes nye skianlæg er klar til de første gæster i uge 7. Men du skal skynde dig  hvis du skal have fat i en af de 1500 billetter til Amagers helt nye, kunstige skibakke. De første 600 billetter blev revet væk i løbet af formiddagen.

Foto: copenhill.dk

Bakken åbner tirsdag og onsdag i uge 7 med plads til 75 personer i timen. Indtil videre er de kun den nederste “blå piste” af skibakken som er åben. Resten af Amager Bakke som består af de mere avancerede røde og sorte pister vil først kunne prøves i løbet af foråret, når hele anlægget officielt åbner.

Du kan booke via dette link

Nedenfor kan du læse alt det du skal vide inden dit besøg:

I vinterferien uge 7 åbner vi ekstraordinært halvdelen af skibakken for 2 dages skiløb (tirsdag og onsdag), med konceptet HALV BAKKE – HALV PRIS. Der vil være et max. antal på 75 personer i timen, så skynd dig at booke din skitid her på websitet! Bookingen åbner i ugen op til skiløbet starter, sign op til SKI365 for at være blandt de første der får besked. Her er de ting du skal vide inden dit besøg:

Foto: copenhill.dk

SIKKERHED:

Af sikkerhedsmæssige årsager, er det i denne ekstraordinære testperiode kun tilladt at færdes på bakken på ski eller snowboard, og du skal have et gyldigt skipas. Da området stadig er en byggeplads, er det vigtigt at du holder dig inden for de afspærrede områder. Det er på samme måde heller ikke tilladt at vandre op ad bakken, og kælkning vil også være forbudt.

Åbningstider

Tirsdag: 10-21
Onsdag: 10-18

HJEMMEFRA:

Booking af ski-tid: For at undgå at nogen skal gå forgæves, skal du booke din ski-tid inden dit besøg på vores website. Ved ankomst til skicenteret, afhenter du dit kort i automaten lige inden for døren, hvor du scanner din bekræftelses-kode. Liftkortet gælder til de aktive lifter.

Anbefalet aldersgruppe:

CopenHill er for alle, og der er derfor ingen aldersbegrænsning. Vi anbefaler dog at de helt små får skiskole-undervisning de første gange, så de får en god start på deres skiløb. Skiinstruktørerne kan også hjælpe øvede skiløbere videre med deres skiløb.

Transport og parkering:

Bil: Det er nemt at komme til CopenHill med bil, og parkering er gratis. P-pladsen foran ARC skal benyttes (se kort), og det er vigtigt at du holder dig indenfor de markerede områder, da hele arealet omkring ARC stadig er en byggeplads.
Bus: Bus 9A kører fra bl.a. Hovedbanegården, og stoppestedet ”Lynetten” ligger 5 min.s gang fra CopenHill.
Cykel: På cykel tager det ca. 10 minutter fra Indre By via Inderhavnsbroen.

Påklædning:

Vi har ingen specifikke krav om påklædning, men anbefaler at du står på ski med lange bukser og ærmer samt handsker, for at begrænse skader ved fald.
Vi anbefaler at alle tager sikkerhedsmæssige forholdsregler og bærer hjelm under skiløb.

På Bakken:

Udstyr: I vores skicenter står Steep & Deep klar med skiudlejning. Her kan du leje alt udstyr, boards osv. Hvis du vil købe dit eget udstyr, er Salomon Brand Store CopenHill klar med alt hvad hjertet begærer.
Du er også meget velkommen til at bruge dit eget udstyr, så længe det er ordentligt vedligeholdt. Første gang du medbringer dit skiudstyr, skal du forbi skiudlejningen og have en godkendelse på dine ski. Hvis dine ski er for slidte, tilbyder skiudlejningen gratis låneski, mens dine egne ski er til service. Hør mere om dette i skiudlejningen.

Omklædning

Vi har desværre begrænsede omklædningsfaciliteter, så sørg for at hoppe i skitøjet i bilen eller hjemmefra.

Forplejning

I skicenteret finder du vores bar og cafe, der serverer varme og kolde drikkevarer, samt snacks og lettere retter. Det er også her, der vil være skruet op for afterski op ad eftermiddagene.

Foto: copenhill.dk

Vi vil selvfølgelig være der til at hjælpe dig med yderligere spørgsmål på dagen, og glæder os meget til at tage imod dig! ? Vi ses, skriver Copenhill på deres hjemmeside.

KORT:

Kilde: Copenhill.dk
 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »