Sydbank lukker afdelingen i Dragør

Sydbank lukker deres fysiske afdeling på Badstuevælen i Dragør med udgangen af februar måned. Den 28. februar helt præcist er sidste dag med fysisk betjening i Sydbank´s Dragørafdeling. Det oplyser Sydbank i en meddelelse til DragørNyheder.dk.

Foto: DragørNyheder.dk

“I Sydbank indretter vi vores tilbud efter kundernes efterspørgsel. Og kundernes brug af filialer generelt er faldende i takt med de digitale muligheders udbredelse. Især i Dragør har vi måttet konstatere, at kunderne ikke frekventerer filialen særlig meget, og vi har derfor valgt at slå den sammen med vores Amagerafdeling på Amagerbrogade 69. Langt de fleste kunder benytter i dag andre former for betaling end kontanter –  det kan for eksempel være Netbank, mobilbank eller MobilePay”, oplyser Filialchef Anders Villum.

“Kunderne beholder den samme rådgiver, men skal tage ind til Amagerfilialen, hvis de skal til fysisk møde i fremtiden. Men har de spørgsmål også i forbindelse med sammenlægningen er de velkomne til at kontakte egen rådgiver. Og ellers sidder Sydbank Direkte sidder klar til hjælpe kunderne alle ugens dage mellem klokken 08 og 20 på 7010 7879.”

“Amager og Dragør afdeling har i flere år haft samdrift. Nu samles alle medarbejdere blot i én afdeling på Amagerbrogade. Pengeautomaten bliver taget ud af drift og lukkes ned i forbindelse med at afdelingen lukker. Ejendommen på Badstuevælen 4 vil blive sat til salg”, meddeler Anders Villum.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?