Skolenyt: Fusion før tid

Ligesom foråret i år synes at være kommet lidt før tid, har børnene fra Hovedgadens SFO fået nye legekammerater før tid. De har nemlig fået nye rammer i St. Magleby Skoles SFO – Tulipanen, da de igen mødte efter vinterferien.

Foto: Dragør Kommune

Oprindelig var planen, at Hovedgadens SFO (skolefritidsordning) skulle fusionere med Tulipanen SFO pr. den 1. maj 2019.

Baggrund

I januar 2019 viste resultaterne af tekniske undersøgelser tegn på skimmelsvamp i tag-/loftskonstruktionen på Hovedgadens SFO.

Det gjorde det nødvendigt at fremskynde planerne med og tilrettelæggelsen af fusionen af de to SFO’er. Og derfor kunne børnene allerede efter vinterferien den 18. februar 2019 begynde i deres nye fremtidige rammer.

Information

Forældre til de berørte børn blev orienteret pr. brev. Ligesom de var inviteret til informationsmøde den 29. januar 2019, hvor Tulipanen blev præsenteret som den nye fælles SFO.

Den fremskyndede proces betyder dog, at klargøringen af Tulipanen til fusionen ikke var fuldt ud færdig fra dag 1 – det arbejdes der fortsat med.

Men både ledelse og medarbejdere har gjort en stor indsats for at byde velkommen og sikre en så god og lempelig overgang til de nye rammer som muligt. Alt imens børnene fra 0. til 3. klasse leger og lærer hinanden at kende.

Kilde: Dragør Kommune

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Læs mere »