Midlertidig ny ledelse på Nordstrandskolen

I forlængelse af, at Flemming Hartmann fratræder som skoleleder efter gensidig aftale, er der udpeget en ny midlertidig ledelse af Nordstrandsskolen.

Fra mandag den 25. februar 2019 vil Asger Villemoes Nielsen, leder af St. Magleby Skole og Michael Farum Jensen, administrativ leder på St. Magleby Skole fungere som Nordstrandsskolens øverste ledelse. Deres opgave bliver blandt andet at stå i spidsen for det kommende års fagfordeling.

Asger Villemoes Nielsen (indsat øverst) leder af St. Magleby Skole og Michael Farum Jensen (indsat nederst), administrativ leder på St. Magleby Skole fungerer fra mandag 25. februar 2019 som Nordstrandsskolens øverste ledelse.

Udpegning af den nye midlertidige ledelse er sket i enighed og med opbakning af skolens nuværende ledelsesteam, de tillidsvalgte medarbejderrepræsentanter, skolebestyrelse og forvaltning.

Forandringerne på ledelsesplan vil i øvrigt ikke få indflydelse på elevernes dagligdag, da elevernes undervisning og læring i øvrigt fortsætter som planlagt.

Nordstrandsskolens forældre, elever og medarbejdere er torsdag den 21. februar 2019 orienteret om forandringerne på ledelsesplan.

I den kommende tid indleder Dragør Kommune en proces for rekruttering af en ny skoleleder på Nordstrandsskolen.

Dragør Kommune ønsker såvel Flemming Hartmann som Nordstrandsskolen al mulig held og lykke i den videre færd.

Kilde: Dragør Kommune

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »