Midlertidig ny ledelse på Nordstrandskolen

I forlængelse af, at Flemming Hartmann fratræder som skoleleder efter gensidig aftale, er der udpeget en ny midlertidig ledelse af Nordstrandsskolen.

Fra mandag den 25. februar 2019 vil Asger Villemoes Nielsen, leder af St. Magleby Skole og Michael Farum Jensen, administrativ leder på St. Magleby Skole fungere som Nordstrandsskolens øverste ledelse. Deres opgave bliver blandt andet at stå i spidsen for det kommende års fagfordeling.

Asger Villemoes Nielsen (indsat øverst) leder af St. Magleby Skole og Michael Farum Jensen (indsat nederst), administrativ leder på St. Magleby Skole fungerer fra mandag 25. februar 2019 som Nordstrandsskolens øverste ledelse.

Udpegning af den nye midlertidige ledelse er sket i enighed og med opbakning af skolens nuværende ledelsesteam, de tillidsvalgte medarbejderrepræsentanter, skolebestyrelse og forvaltning.

Forandringerne på ledelsesplan vil i øvrigt ikke få indflydelse på elevernes dagligdag, da elevernes undervisning og læring i øvrigt fortsætter som planlagt.

Nordstrandsskolens forældre, elever og medarbejdere er torsdag den 21. februar 2019 orienteret om forandringerne på ledelsesplan.

I den kommende tid indleder Dragør Kommune en proces for rekruttering af en ny skoleleder på Nordstrandsskolen.

Dragør Kommune ønsker såvel Flemming Hartmann som Nordstrandsskolen al mulig held og lykke i den videre færd.

Kilde: Dragør Kommune

Seneste artikler

 

Fik du læst?