Kommunaldirektør Kenneth Kristensen tager chefansvaret på skole- og kulturområdet

Pr. den 1. april 2019 og indtil en ny direktør på børne- og ungeområdet er på plads, varetager kommunaldirektør Kenneth Kristensen chefansvaret på skole- og kulturområdet.

Efter 4½ år i Dragør Kommune som skole- og kulturchef fortsætter Karina Møller sin karriere i Aarhus Kommune hvor hun bliver en del af chefteamet for Børne- og Ungeområdet. Karina Møller stopper i Dragør Kommune med udgangen af marts måned 2019, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

I forbindelse med Karina Møllers farvel til Dragør udtaler Kenneth Kristensen:

“Vi ønsker både Aarhus og Karina stort tillykke og glæder os over den indsats og det engagement Karina har lagt i Dragør Kommune gennem årene. Relationer, tværfagligt samarbejde og udvikling vil fortsat være i højsædet på skole- og kulturområdet i Dragør efter 1. april.”

Næstformand i Skoleudvalget og Kommunalbestyrelsens repræsentant på Nordstrandskolen, Kim Dupont (V) skriver i en kommentar til DragørNyheder.dk:

“Vores skole- og kulturchef har valgt nye udfordringer i Århus, som er en meget større kommune end Dragør. Så jeg forstå til fulde hendes ønske. Hun har været skolechef i en lang og til tider problemfyldt periode, men med den større frihed til de enkelte skoleledere, som den nye kommunalbestyrelse har ønsket, har hendes job også ændret karakter.”

“Jeg respekterer fuldt ud hendes beslutning og vil ønske hende alt mulig held og lykke i det jyske. Jeg er sikker på, at vores stærke skoler fremover nok skal klare deres opgave; at levere den bedste undervisning, i et stærkt samarbejde imellem vores engagerede og ressourcestærke lærere og forældre. Vi har, på tværs af de politiske partier, et stærkt ønske om at Dragørs skoler igen er i den absolutte top på landsplan og det ændres der bestemt ikke ved.”

“Jeg vil sige tak til Karina Møller for hendes arbejde og jeg er fuldstændig tryg ved det fantastiske arbejde med vores børn, der dagligt gøres ude på vores tre fantastiske skoler.”

Seneste artikler

 

Fik du læst?