Tag hele familien med til Dragørs store Bagedyst

Vi har alle set diverse bageprogrammer i fjerneren og tænk, at det kunne vi gøre mindst ligeså godt! Nu får I chancen – og det er hele familien som kan være med!

På søndag kører Ungdomsskolens første familiehold til Dragørs store bagedyst. Tag familien under armen og vær med til at lave de bedste, flotteste og mest velsmagende kager ?

Det foregår i køkkenet på Store Magleby skole. Det hele tilrettelægges af Ungdomsskolens bageekspert som styrer slagets gang, så alle kan være med! Sammen laver I byens flotteste, mest velsmagende bagværk, så selv sønderjyderne bliver misundelige! Så husk den søde tand.

Minimumsalder: 5 år

Dato, tid og sted:

Søndag 17. marts kl. 10:00-15:00. Sted: St. Magleby Skole, skolekøkkenet. Pris: 30 pr. person på Mobilepay 81403. Du bliver kontaktet efter tilmelding, for bl.a. at høre hvor mange I er. Der er kun 6 ledige pladser tilbage!

Tilmelding via dette link

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Læs mere »