Was darf es sein? Dragørs YouTube helt Kaj Borchert shopper på tysk

Dragør har fået sin helt egen YouTube helt. Det er 74-årige Kaj Borchert som har sat sig for at det skal være sjovt og nemt at lære tysk. Tilbage i september 2018 startede Kaj Borchert YouTube kanalen “Kajs Kanal” hvor hele landet kan følge med i tyske gloser. “Det skal være sjovt ellers lærer man ikke noget”, siger Kaj om projektet. Fredag var Kaj på tysk shopping tur i Dragør i forbindelse med en ny video.

Was darf es sein? – Kaj i gang med en ny video til sin YouTube kanal “Kajs Kanal”. Foto: DragørNyheder.dk

Kajs Kanal har taget hele landet med storm og Kaj Borchert blev hurtigt en efterspurgt herre fra medier over hele landet. “Det er helt vildt”, siger Kaj Borchert med et stort smil og fortsætter; “Min alderdom har fuldstændig ændret sig efter jeg startede Kajs Kanal”, griner han.

Fik du læst: 74-årig YouTuber: Kajs Kanal skal gøre det sjovt at lære tysk

Det tog for alvor fart da de landsdækkende medier fik fat i Kaj og lynhurtigt fik Kajs Kanal flere hundrede tusinde visninger på nettet. Man kan roligt sige at Kaj har ramt plet med sin nye undervisningsform – Tysk er sjovt.

Es ist die richtige Größe? – Ja! det bekræfter Bettina . Kaj er klar til fest. Foto: DragørNyheder.dk

Fredag var Kaj på shoppingtur i Dragør i forbindelse med en ny YouTube video. Her lærer man helt enkelt og meget hurtigt de væsentligste tyske gloser hvis man får brug for at shoppe lidt tøj på sin tur til det tyske. Eller hvis en ekspedient i en dansk forretning skal betjene en tysk kunde.

Kajs nye video er filmet i herretøjsforretningen EAST på Kongevejen. Fra venstre: Kamerapige Nadja, Nicklas fra EAST, YouTuberen Kaj i midten flankeret af Bettina og yderst th Søren ligeledes fra EAST. Foto: DragørNyheder.dk

DragørNyheder kom med bag kameraet da Kaj skulle ekviperes. Optagelserne foregik i herretøjsforretningen EAST på Kongevejen i Dragør. Kaj er en tysk kunde som skal købe ind til en festlig lejlighed og Bettina ekspederer. Bag kameraet står som sædvanligt Najda. Nedenfor kan du se videoen på Kajs Kanal.

Husk at Kajs Kanal er både på YouTube, Facebook og Instagram. Du kan følge dem via nedenstående links:

  

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »