Laksepakker med pesto

Trin for trin vises denne gang, hvordan du nemt kan lave de mest luksuriøse laksepakker med pesto på under en halv time.

Lige nu er det højsæson for ramsløg, så det er helt oplagt at bruge ramsløgspesto til fiskepakkerne. Er du mere til basilikumpesto, giver det også et dejligt og velsmagende resultat. (Link til opskrift på basilikumpesto her)

Tryk her eller på billedet for at få opskriften på hjemmelavet ramsløgspesto

2 personer

Ingredienser:

  • 2 stykker bagepapir
  • 2 pæne stykker laks uden skind
  • 1 pk broccoliasparges eller haricots verts/grønne bønner
  • Et drys salt
  • Kogende vand
  • Ramsløgspesto eller basilikumpesto
  • 12 små tomater

Fremgangsmåde:

  1. Lav en ramsløgspesto eller basilikumpesto.
  2. Kom broccoliasparges eller friske grønne haricots verts (grønne bønner) i en skål sammen med et drys salt. Hæld kogende vand over, og lad grøntsagerne “dampe” et par minutter. Kom dem op i en si og lad dem dryppe af.

3. Fordel de let dampede broccoliasparges eller bønner på to stykker bagepapir og læg et stykke fersk laks ovenpå.

4. Kom et godt lag pesto på hvert stykke laks og fordel halve tomater ovenpå.

5. Pak grøntsagerne, laksen, pestoen og tomaterne ind i bagepapir og læg laksepakkerne i et ildfast fad.

6. Bag laksepakkerne med pesto i en forvarmet ovn (200 grader) i 20 minutter.

7. Tag fisken ud af ovnen og lad den hvile i pakkerne i ca. 5 inden de åbnes og serveres.

VELBEKOMME ?

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?