Endnu en succes for Dragør Biografforening

Lørdag den 30. marts kl. 14.00 var Dragør Bio rammen om et interessant arrangement med filmforevisning og efterfølgende spørgsmål og debat. Der var tale om en hemmelig visning af en ny danskproduceret film, som først får premiere til efteråret.

Foto: Dines Bogø

Af Claus Ehlers

Alle der havde medvirket til filmens optagelser og produktion (i alt ca. 100 personer) var inviteret til denne snigpremiere, og det var første gang filmen blev forevist for de medvirkende.

Dragør Biografforening havde venligt tilbudt interesserede medlemmer at deltage i begivenheden.

Filmens instruktør, producer og manuskriptforfatter Ivan Elmer (34 år) introducerede kort filmen, og advarede om det meget høje lydniveau, som var med til at understrege filmens nervepirrende psykologiske tema. Filmen betegnes som en romantisk triller.

Filmens instruktør Ivan Elmer i midten flankeret af frivillige fra Dragør Biografforening under lørdagens “hemmelige forevisning”. Foto: DragørNyheder.dk

Filmens titel er ”Burred Vision” (på dansk ”Tågeblik”), og antyder den tågede og hemmelige fortid, som filmens personer bærer i sig.

Filmen er en lavbudget film, og den har ikke modtaget offentlig støtte. Det er ganske imponerende hvilke filmiske effekter og kvaliteter, der er opnået for små midler.

Handlingen skal ikke afsløres her, men må afvente premieren til efteråret.

Efter forestillingen var der livlig spørgelyst, og producenten og de medvirkende svarede for sig på bedste vis og modtog langvarige klapsalver.

Foto: Dines Bogø

Som en overraskelse blev der som afslutning på arrangementet budt på øl fra det mikrobryggeri, som har lagt lokaler og rekvisitter til mange af filmens scener.

Øllet blev nydt i det fine solskinsvejr inden filmholdet sluttede af med en tur til Café Espersen, hvor de på vejen indsnusede Dragørs enestående charme.

Nedenfor kan du se en teaser fra filmen.

https://vimeo.com/201165792?from=outro-embed

Om Filmen

Filmens titel: “Blurred Vision”
Længde: 81 min (spillefilm)
Genre: Psykologisk thriller – nogen vil nok kalde den en romantisk thriller.
Instruktør: Ivan Elmer
Producer: Gabriela Uweis

Hovedroller: Ida Cæcilie Rasmussen (spiller Elisa) og Niklas Herskind (spiller André)

Biroller: Dorte Højsted, Christian Mosbæk, Bjarne Henriksen, Christoffer Svane

Produktionsselskaber: Ivan Elmer film, El Cine Production og New Tales. 2 mindre virksomheder.

Filmen er en ambitiøs spillefilm drevet af enormt ambitiøse “unge” filmfolk.

Filmen er optaget over 2,5 år i Nordjylland, Sønderjylland og på Sjælland.

Filmens handling:

Andrés inderste ønske om at skabe sin egen familie og lykke, bliver sat på alvorlig prøve gennem hans og kæresten Elisas psykiske og fysiske reaktioner på deres fælles graviditet og relationen til hinanden. Det tager dem ned ad en farlig vej, hvor løgne og hemmeligheder gemmer sig under overfladen – klar til at ødelægge dem begge.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »