Goodman tog guld

Torsdag aften var der Oscar-uddeling for håndværkere i Cirkusbygningen, og som håbet tog GoodmanService guld med hjem i kategorien ”Årets Tømrer.”

Indehaver Jens Goodman med “Team GoodmanService” og det synlige bevis på titlen som årets tømrer. PR foto

Af Pia Melander Guilbert

Tømrerfirmaet GoodmanService tog guld med hjem til Amager, da smileyordningen ”Anmeld Håndværker” i går kårede årets håndværker 2019 i en fyldt cirkusbygning.

DragørNyheder fanger en lidt træt indehaver, Jens Goodman, over telefonen.

”Vi var fem finalister i kategorien ”Årets Tømrer”, og da vi stod oppe på scenen og ventede på kåringen, var jeg lidt nervøs. Det var et hårdt felt,” konstaterer Jens Goodman.

Det er anden gang, GoodmanService vinder i kategorien. Første gang var i 2013.

Gav den gas

Efter kåringen holdt Jens Goodman en ægte Oscar-tale, hvor han takkede både medarbejdere og kunderne, der har stemt på virksomheden. Det er nemlig kundeanmeldelser, der kvalificerer til finalen, mens den endelige afgørelse træffes af en faglig jury.

Oscar-stemning i Cirkusbygningen med Jens Goodman. PR foto.

”Bagefter gav vi den gas. Jeg var hjemme klokken 03.30,” fortæller Jens Goodman og tilføjer, at alle medarbejderne har fået fri i dag.

Mange af de andre håndværkere ankommer til cirkusbygningen i limousiner og tourbusser, som var det en ægte Oscar-fest, men GoodmanService foretrækker at gøre entre lidt mere diskret.

”Vi plejer at mødes på en café og gå sammen derover,” fortæller Jens Goodman.

Regner du med, at kåringen kommer til at give flere kunder?

”Det er i hvert fald et kæmpe skulderklap. Og fra tidligere ved jeg, at det også gør indtryk på kunderne, at tidligere kunder har anbefalet os. Det giver tillid og større kendskab til, at vi som de eneste på Amager har en vinduesudstilling, hvor kunderne kan se og mærke på vinduer og døre, inden de bestiller,” konkluderer Jens Goodman.

Hos GoodmanService på Tårnbygårdvej kan kunderne komme ind og se og mærke produkterne inden der skal træffes beslutning om nye døre og vinduer. Foto: Thomas Arnbo / DragørNyheder.dk

Læs også: Lokal tømrermester nomineret til håndværker-Oscar

 

Seneste artikler

38 børn og unge fra Dragør Kirkes kor akkompagnerer Helen Frank på to numre og er med til at kaste endnu mere magi og følsomhed over aftenens koncert. Foto: TorbenStender.

38 børn og unge fra Dragør sang med Helene Frank

Dragør Kirke var stuvende fuld, da Helene Frank gav koncert onsdag aften, og det hele endte med stående og intens applaus. Også omkring hende på scenen var der fyldt. 38 børn og unge fra kirkekoret akkompagnerede hende på to numre.

Iført waders tjekker Lene Espersen sine egne ruser, og om hun skulle være heldig, at der er fjordrejer i dem. Foto: TorbenStender.

Øverst på cv’et står fritidsfisker

Med en fortid som minister, administrerende direktør og en nutid som bestyrelsesmedlem har tidligere toppolitiker Lene Espersen indtaget adskillige hjørnekontorer. Glasset er dog langtfra tomt, og projekterne står i kø. Derfor søger hun også roen med to ben solidt placeret i Øresund.

 
 

Fik du læst?