Motorbådshavari udløste stor redningsindsats i Dragør

Tirsdag aften ved 20 tiden var der storalarm på havnen i Dragør. En mindre motorbåd var havareret med motorstop ud for færgehavnen i Dragør.

Foto: DragørNyheder.dk

Voldsomt vejr gjorde at den forulykkede motorbåd hurtigt drev mod den store stenmole ud for færgehavnen, hvor den med bankede med stor kraft mod de store sten, med fare for båd og bådejer.

Foto: DragørNyheder.dk

En hurtig indsats fra Hovedstadens Beredskab og Søredningstjenesten i Kastrup som sendte to motorbåde til Dragør, fik efter 10 minutters intensiv indsats trukket den havarerede motorbåd og ejer sikkert i havn.

Foto: DragørNyheder.dk

Motorbådsejleren var alene i båden og kunne overfor DragørNyheder.dk bekræfte at han havde fået motorstop. Lettere omtumlet og med mindre sårskader kunne han dog, i sikkerhed på havnen i Dragør, ånde lettet op.

Foto: DragørNyheder.dk

Beredskabet sørgede hurtigt for at lænse motorbåden for havvand som var skyllet ind i forbindelse med bjærgningen.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »