Motorbådshavari udløste stor redningsindsats i Dragør

Tirsdag aften ved 20 tiden var der storalarm på havnen i Dragør. En mindre motorbåd var havareret med motorstop ud for færgehavnen i Dragør.

Foto: DragørNyheder.dk

Voldsomt vejr gjorde at den forulykkede motorbåd hurtigt drev mod den store stenmole ud for færgehavnen, hvor den med bankede med stor kraft mod de store sten, med fare for båd og bådejer.

Foto: DragørNyheder.dk

En hurtig indsats fra Hovedstadens Beredskab og Søredningstjenesten i Kastrup som sendte to motorbåde til Dragør, fik efter 10 minutters intensiv indsats trukket den havarerede motorbåd og ejer sikkert i havn.

Foto: DragørNyheder.dk

Motorbådsejleren var alene i båden og kunne overfor DragørNyheder.dk bekræfte at han havde fået motorstop. Lettere omtumlet og med mindre sårskader kunne han dog, i sikkerhed på havnen i Dragør, ånde lettet op.

Foto: DragørNyheder.dk

Beredskabet sørgede hurtigt for at lænse motorbåden for havvand som var skyllet ind i forbindelse med bjærgningen.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Go’morgen Amager

Lørdag 8. maj – solen står op: 05.14 og går ned kl. 20.58. Dagen tiltaget med 08.42 minutter. Månen er aftagende – tre dage til nymåne. Vejret: Der

Læs mere »

I cirkus med corona-pas

Nu kan familien komme i cirkus med corona-pas. Cirkus Baldoni gæster Dragør og Tårnby i maj. Forestillingen ‘Det for Vildt’ starter sin landsturné i morgen

Læs mere »