Opgravning af hæk langs gangstien på Krudttårnsvej

På strækningen mellem Søndre Røsevej og Søndre Tangvej, udvides gangstien langs Krudttårnsvej, så stien kan omdannes til en fællessti.

Som forberedelse for udvidelsen vil opgravning af hækken blive påbegyndt i uge 29. Senere på året vil der blive lagt fliser og plantet træer.

Kommunalbestyrelsen vedtog den 20. juni 2019, at udvide den nuværende gangsti langs Krudttårnsvej mellem Meny (Søndre Røsevej) og Sydstrandscentret (Søndre Tangvej) til at være en kombineret cykel- og gangsti i lighed med strækningen fra Meny (Søndre Røsevej) til Krudthus 2 (Møllevejskrydset). Den berørte strækning er ca. 350 meter lang.

Der bliver efterfølgende plantet solitære træer i rabatten på strækningen svarende til de plantede hvidtjørn på strækningen ud for grundejerforeningen Kålmarken. Herved sikres et fremadrettet ensartet udtryk i byrummet i området.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »