Paprikagryde med svinemørbrad

Ugens madtip går old school og serverer opskriften på en cremet og fyldig gryderet a la den, mormor lavede.

De køligere og mørkere dage indbyder til lidt tungere retter med masser af smag. Gryderetter er perfekt hverdagsmad, og laves der en stor portion, er der mad til et par dage. Gryderetter smager ofte bedre på 2. dagen, hvor alle ingredienserne har afgivet endnu mere smag.

Paprikagryde kan også serveres for gæster, og kan uden problemer laves i god tid. Familieklassikeren falder i de flestes smag, og er både for store og små.

Har du glemt, hvor godt paprikagryde smager? Så er det måske i denne uge, at dig og din familie – eller venner – skal forkæles med paprikagryde med svinemørbrad.

Få opskriften på Paprikagryde med svinemørbrad her 

Klik på billedet for at få opskriften

Prøv også: Delikate hapsere med edamame-hummus, røget laks og porreaske

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Rigtig god fornøjelse med opskriften og rigtig god maduge.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk


Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »