Plantoramas julemarked åbner 12. oktober

Hvis du er en af dem, der allerede tæller ned til december, så skal du lægge vejen forbi Plantorama på Englandsvej i weekenden. Her er de nemlig allerede klar med årets juleudstilling og nisselandskaber.

Plantorama er kendt for deres kæmpemæssige juleudstillinger og har i alt over 1000 kvadratmeter julemarked med juleby og nisselandskab, mekaniske nisser, juletræsskov, istunnel, julelys samt masser af tilbehør og pynt. Og de mekaniske nisser, som tidligere har været en del af BonBon-Lands juleshow.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »